Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. A szex megszépít
Szex közben eleve szebbnek látjuk a másikat mint mondjuk a buszmegállóban, de tudományosan is alátámasztható a tézis, ugyanis a nők szervezetében szex közben felszabaduló ösztrogén a hajat csillogóvá, a bőrt selymessé teszi. Az orgazmus következtében megjelenő bőrpír pedig csak fokozza mindezt.

2. A szex kozmetikus
A hosszú, intenzív szeretkezés felér egy szaunázással vagy egy kozmetikai kezeléssel, mivel a szex közben kiválasztott izzadság megtisztítja a pórusokat, kilöki a méreganyagokat és ragyogóvá teszi a
bőrt.

Forrás: [origo]

3. A szex fogyaszt
Tudjuk, az intenzív testmozgások megfelelő pulzusemelkedés után zsírégetésbe csapnak át, így egy kitartó szexeléssel kapásból el is égethetjük az előtte elfogyasztott vacsorát.

4. A szex karbantart
A szeretkezés közben kivitelezett pózok nyújtó hatása, valamint a befektetett izommunka is meghozza gyümölcsét, gondolj csak az előző éjszakára emlékeztető kellemes izomlázra! A szex általában olyan izomcsoportokat is megmozgat, amik ritkán állnak munkába, de a belső izomösszehúzódások és a PC izmok is ekkor dolgoznak igazán.

5. A szex kedélyjavító
Mivel szex közben endorfin szabadul föl, azonnali hatású antidepresszánsnak tekinthető egy szeretkezés. Felpezsdül a vérkeringés, elönt az eufória, eltölt az általános jóérzés, és az sem mellékes, hogy a gondolkodás átmeneti kikapcsolása is jótékonyan hathat a depressziótól fáradt elmére.

6. A szex szexet vonz
Minél több és minél jobb szexuális élményben van részed, annál több szexuális célzást és ajánlatot kapsz a külvilágtól. A szexuálisan aktív test feromonokat bocsát ki, amire az ellenkező nem képviselői igencsak érzékenyen és egyértelműen reagálnak.

7. A szex nyugtat
A szeretkezés után átélt nyugalom és béke megfizethetetlen, s állítólag tízszer olyan hatásos nyugtató, mint a válium. Szex után az álmatlanságban szenvedőknek is hamarabb jön álom a szemére.

8. A szex a fogorvostól is megkímél
A napi egy alma helyett a napi csók hatékony megoldás lehet a megfelelő szájápolásra, mivel csókolózás közben beinduló fokozott nyáltermelésünk megtisztítja a fogközöket, csökkenti a száj savasságát, ezáltal megelőzi a szuvasodást és a lepedékképződést. Valójában ugyanazt a hatást váltja ki, mint a rágógumi.

9. A szex csökkenti a fejfájást
Mint ahogyan arról már mi is említést tettünk, ahelyett, hogy fejfájásra hivatkozva elutasítanánk a szexet, vágjunk inkább bele, mivel sok esetben hatékonyan csökkenti a fejfájást.

10. A szex az orrodat is tisztítja
A sok szex az eldugult orr problémáját is megoldja, a szex ugyanis természetes antihisztamin. Még az asztma és a szénanátha kúrálásában is nagy segítség lehet
.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

barcaaa

(barcafansklub, 2014.11.04 18:16)

Ha szereted a BARCÁT lájk: www.barcafansklub.gportal.hu

LiveEnergy

(LiveEnergy, 2013.07.02 22:26)

Aki Szeretne Metin2-es szeromra majd jönni az jelöljön be skype név:[CVV]Vezetöje Buziknak Lezbiknek Biszekszeknek TILOS! :D

gkvlolasd@gmail.vom

(LiveEnergy, 2013.07.02 22:24)

Érdekes Mit ne Mondjak :D:D :D D:D

szeretem

(Csajszee, 2012.05.26 13:13)

Szeretem a Szex-et. ^^ <3