Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 dolog, amit titokban megteszünk:

 

1.Bugyit kihalászni a fenékből!

Igazi méreg:most vásároltál először egy szuper tanga bugyit, de viszket tőle a bőröd, és beleszorul a fenekedbe.Ezért vársz egész idő alatt arra a megfelelö pillanatra, amikor végre helyére igazithatod a rakoncátlan darabot.Mért olyan nehéz szexisnek lenni úgy hogy még jól is érezd magad?

 

2.Randira tükör elött készülödni!

A suli legédesebb pasija meghívott egy kávéra.Nem probléma, hiszen ez nem az elsö randid lesz-legalábbis ezt állitod a barátnőid elött.Otthon azonban szaladgálsz fel és alá, mint a mérgezett egér, és órákon át gyakorlod a tükör előtt, hogyan fogsz majd mosolyogni és mit mondasz majd neki.

 

3.Megszegni a fógyókurát!

Akkora hős voltál-egész héten zöldséget és gyümölcsöt rágcsáltál a szünetekben lemondtál a pizzáról és a hasonló finomságokról!De anyukád tejszínes tortájának nem tudsz ellenálni egyszerre 4 szeletet befalsz de csak pssszt!Csak senki meg ne tudja!

 

4.Macidnak a barátod nevét adni!

A gyerekkori legjobb barátod tényleg a barátod mármint az ő nevét viseli hősiesen és csak ő tudja milyen gyakran változik a szerelmed!Egyszer Peti ad jóéjt pusszit máskor Zolival beszélgetsz bizalmasan!

 

5.Kipróbálni milyen lennél terhesen!

Háát persze ez mindenkit érdekel!Milyen leszek majd ha egy kisbaba lesz a hasamba??A kispárnát beledugni a pólod alá és a tükör elött nézegetni magad!

 

6.Elképzelni milyen lenne a kedvenc sztároddal csókolozni!

Háát vagy a párnáddal vagy a tv-képernyővel vagy esetleg a számitoddal csókolozol egy biztos akkor a képernyőn biztos a kedvenc sztárod látható!Vagy azt képzeled a kispárnád az ő!!

 

7.Tehetségversenyekböl kiesett tehetségekkel együtt sírni!

De jó végre kiesett A nagy móka mester nem kell hallgatni a hülye vicceit! Ezt mondod a barátnőidnek pedig mindig halálra röhögted a poénjait az adás allatt és még sírtál is helyette este! Mért pont ő??

 

8.Csipszet enni persze titokban!

Háát igen a csipsz hizlal nem nöises étel és árt az egészségednek és a bőrödnek sem a legjobb!Ezt te is tudod de mégis olyan jó egymás után kapkodni a filmek közben a csipszeket és csak akkor hagyod abba ha a zacskó már kiürül!

 

9.Csipőrázást lépcsőn gyakorolni!

Még mindig menő Shakira csipőrázása!Ezt te a lépcsőn gyakorolgatod hisz ki ne akarna olyan csábítóan szexisen popót rázni mint ő??

 

10.Kávézóban magassarkúban!

Vettél egy igazán dögös magassarkut de a járást még gyakorolni kéne benne??Ezért csak a kávézóba veszed fel elöbb mész gyorsan be a WC-be és a kényelmes sportcipöt kicseréled a szexis darabbal és gyorsan leülsz igy senki nem láthatja meg hogy nem tudsz rendessen menni benne igaz?

 

Fejleszd a 6. érzékedet!

Mindenkinek van egy bizonyos 6. érzéke! Most megtanulhatod, hogyan fejlesztheted!

 

Ne görcsölj!

Görcsösen nem lehet kifejleszteni semmilyen érzékelést.Vedd úgy ezt az egész ,,hatodik érzék"-dolgot,mint egy játékot!Nagyon fontos a játék során,hogy mindig az a jó megoldás,ami erőfeszítés nélkül elsőnek beugrik.Ez nem gondolat,hanem inkább érzet.Viszont amint elkezdesz gondolkodni rajta,már értelmetlen az egész,és kudarcba fullad.Senkinek-főleg magadnak!-nem kell megmagyaráznod azt,hogy miért érzel úgy,ahogyan!Egyszerűen járj utána a megérzéseidnek,fogadj szót neki-aztán csak figyeld,hogy mi történik.

Egy kis játék

A következő kis ,,játékokkal" magas szintre kifeljesztheted a belső látásodat.

1.Amikor cseng a mobilod,ne nézd meg,hogy ki hív,hanem előbb próbáld ,,megsejteni",hogy ki lehet az.Ne csüggedj,ha nem találod el egyből!Hidd el,néhány nap gyakorlás után már pontosan tudni fogod,ki telefonál.

2.Kár unatkoznod a buszra várvaÁllj háttal a forgalomnak,és próbáld kitalálni,hogy milyen színű autó halad el a hátad mögött aztán persze ellenőrízd hogy helyes volt-e a megérzésed.

3.Ha bemész egy könyvesboltba nyári olvasnivalót keresni,nagyon figyelj a megérzésedre!Amelyik könyv borítója megtetszik,azt nyisd ki találomra valahol,fektesd rá a tenyeredet a kinyitott oldalra,és ha melegséget érzel akkor az a te könyved,ha nem akkor keresgélj tovább.

4.Eltévedtél? Semmi pánik! Ne kérdezöskődj! Tedd össze három ujjadat(hüvelyk-,mutató-és középső ujj),majd indulj el a megérzésed szerint.Nos,megtaláltad a helyes irányt?

5.Vegyél elő egy dobókockát,és mielőtt dobnál vele,próbáld megtippelni,hogy milyen szám lesz a tetején.10-nél többször ne próbálkozz,mert elfáradsz.De hétről hétre nézzd meg,hogy mennyit fejlődsz:10 dobásból hányat találsz el.

6.Mielőtt felhívnád a barátnődet,érezd meg,hogy milyen hangulatban találod őt.Könnyű lesz ellenőrizned.

7.Ismeretlen emberrel lesz találkád?Tippeld meg,hogyan néz ki,milyen lehet a ruhája,haja stb.

Segítő álmok

Az álmok ,,megfigyelése" segíti az intuíció fejlesztését.Minden reggel jegyezd fel az álmaidat egy ,,álomnaplóba".Figyelj a visszatérő szimbolumókra.Az álmaidban megjelenhetnek azok a tervek,amelyeket még a múltadból cipelsz de a jövődre is utalhatnak.

 

 

 TOP3 meló!!!

Forrás: IM

Jól kijössz a gyerkőcökkel: babysitting.

Célcsoport: fiatalos, szórakozni vágyó szülők.

Előnye: Tudsz közben tanulni, tévézni is. Nem utolsósorban jól fizet.

Mire figyelj: Hatalmas felelősség! Sose hagyd egyedül a  picit, és tegyél el az útjából minden veszélyes tárgyat!

 

 

Szereted az állatokat: kutyasétáltatás, bevásárlással összekötve.

Célcsoport: idős és elfoglalt emberek

Előny: Szabad levegőn vagy, mozogsz, és még pénzt is kapsz érte.

Mire figyelj: Nem kifejezetten megterhelő munka, de ha nem kötöd ki jól, amíg a boltban vagy, Bodre kereket old, te pedig loholhatsz utána egész délután.

Jól megy az angol? Fizikából avgy jó, netán matekból??

korrepetálás, magánórák

Célcsoport: sulitársak, ismerősök

Előnye: Jó kis pénzt tudsz leakasztani így, és te is folyton fejlődsz közben.

Mire figyelj: Csak annyi tanítványt vállaj, amennyi még nem akadályozza meg a saját előrehaladásodat!

SPÓROLJ!!!

  • Bulizás közben nem kell a legdrágább innnivalókat kérned. Pl.: ásványvíz helyett kérj mindig szódát! Ugyanolyan finom, és vagy 5-ször olcsóbb!
  • Csomagolj tízórait, és inkább tedd félre az erre kapott pénzt.
  • Ne írj annyi SMS-t, ne telefonálj annyit! Ott az MSN, ott sokkal jobb pletyózni a csajokkal.
  • Használd a diákigazolványodat! Rengeteg kedvezmény jár érte! Nézz utána! KLIKK: www.diakbonusz.hu

 

 

 

A 10 leggyakoribb álom

 

 

Álmodtál, és ébredés után persze kíváncsi vagy arra, vajon mit jelenthetnek az álmodban szereplő jelenetek, események. Az is lehet, hogy visszatérő álmaid vannak, amik még jobban sarkallnak arra, hogy fejtsd meg őket. Most megtudhatod, hogy a 10 leggyakrabban előforduló álomszimbólumnak mi a jelentése!

Tűz
A tűz legbelsőbb titkaidat szimbolizálja: érzelmeket, szenvedélyt, vonzalmat. Ha álmodban nem félsz a tűztől, akkor melegség vesz körül, védettnek érzed magad. Egy égő tárgy ezzel szemben azt jelenti, hogy félsz a "leégéstől", a kudarctól.

Repülés
Ha álmodban repülsz, akkor szabadságra vágysz. Bízol magadban, kiegyensúlyozottságra törekszel. Ha repülőgépen utazol, inkább menekülsz a problémáid elől, kikapcsolódásra, környezetváltozásra van szükséged!


Utak
Az út az életcéljaidat jelképezi, a mellette látható tárgyak pedig megmutatják, hogy helyes irányba haladsz-e. Az út minősége azokról az "akadályokról" árulkodik, amelyeken túl kell jutnod
.

Ház
A ház mindig az aktuális élethelyzetedre és a lelki életedre utal. Ha jó állapotban van, te is elégedett vagy önmagaddal. Az ismeretlen szoba egy új lehetőséget vetít előre.


Fák
A lombos, virágzó vagy gyümölcsöt hoó fák a testi energiát, az életerőt jelképezik. A csupasz, száraz faágak viszont arra figyelmeztetnek, hogy a jövőben szembesülhetsz néhány negatív eseménnyel.


Szakadék
Ha egy szakadék szélén állsz, minden bizonnyal félsz a kudarcoktól. Ha lassan leereszkedsz a mélybe, már kész vagy szembenézni egy kellemetlen eseménnyel. A szakadékba ugrani boldogságot, pozitív élményt jelent
 

 


 

Menekülés
A menekülés egy tipikus szorongásos álom, azt jelenti, hogy nem utdsz szembenézni egy kellemetlen emlékkel, gondolattal. Ha álmodban menekülsz, egyértelműen félsz valamitől: ez lehet konkrét személy, de valamilyen élethelyzet is.


Állatok
Az álmunkban megjelenő állatok szinte mindig ösztöneinkre utalnak. A vadállatok az életerőt jelképezik. A macska a titokzatosságot és az önállóságot, a kutya a barátságot és a hűséget jelentheti.


Víz
Attól függően, hogyan jelenik meg az álmodban a víz, többféle jelentése is lehet. A tiszta, nyugodt víz azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben. A viharos vagy piszkos víz ezzel szemben arra utal, hogy elégedetlen vagy magaddal.


Meztelenség
Az életben bátrabban kellene vállalnod önmagadat: mutasd ki az érzéseidet, mondd el a véleményedet, és légy egy kicsit határozottabb! Ne félj attól, hogy környezeted túlságosan is "átlát rajtad"!

Csók törvénye

 

1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva.

2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog.

3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol.

4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz.

5. Hamis csók nagy sebet hagy.

6. Az első csók ígéret a többire.

7. Nyakra, vállra adott csók vallomás.

8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret.

9. A csókot ne szégyelld.

10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed.

11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád.

12. A csók szerződés.

13. A csók kettesben a legédesebb.

14. Az első csókot jól gondold meg.

15. A csókot el kell fogadni.

16. Öleléssel adott csók mély szenvedély.

17. Erőszakos csóknál nincs édesebb.

18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj.

19. Az ismerkedés napján ne csókolózz.

20. A csókkal soha ne tréfálj.

21. Csók nélkül nem szabad szeretni.

22. A homlokcsók gyanakvás.

23. Az ujj csók kötődés.

24. A szájra adott csók szerelem.

25. A vállcsók vágyakozás.

26. A kézcsók tisztelet.

27. Az orra adott csók együttérzés.

28. A hajra adott csók megalázás.

29. Az arcra adott csók búcsúzás.

30. A hátra adott csók forró vágy.

31. A fekve adott csók boldogság.

32. A fülre adott csók izgató.

33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik.

34. 1 percig tartó csók rövid.

35. 2 percig tartó csók közepes.

36. 3 percig tartó csók szenvedélyes.

37. 5 percig tartó csók szerelmes.

38. 10 percig tartó csók fájdalmas.

39. A hosszú csók érzelmes.

40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből.

41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar csókolni.

42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér.

43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza.

44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell

tagadni.

45. Csók nélkül élni nem lehet.

46. Szeretni jó, de csókolni még jobb.

47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet.

48. Szőke sráccal csókolózni tüzes.

49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni.

50. A mozi alatti csók vakmerőség.

51. A szemre adott csók vágyakozás.

52. Szórakozásból adott csók alamizsna.

53. Asszonynak adott csókot tett követ.

54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti.

55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny.

56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell.

57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza.

58. Virágot és csókot adni nem bűn.

59. A csók nem szerénység, hanem szeretet.

60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg.

61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg.

62. Nyálas csók szemtelenség.

63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

 

 

Testbeszéd ABC:

Beképzeltség:felszegett áll, fentről lenéző szemek, néha felhózott szemöldök vagy megemelkedett szájszél

Bizonytalanság:nyitni-csukni a tenyeret, a pillantás két pont között cikázik, a két lábfej ujjai érintik egymást, folyamatos nyugtalansági mozdulatok, feltünően gyakori pillantás

Biztonság:egyenes, de mégis laza állás

Csalódás:biggyedő szálszéj

Elszántság:enyhén felemelt orr

Elutasítás:hátráló test, fintorgó orr

Erőlködés:összeszoritott ajkak

Érdeklődés:kitáruló puppillák, tartja a szemkontaktust

Flörtölés:beletút a hajába, a kezével hátrafésüli, enyhén nyitott ajkak, lágyan megérinteni önmagunkat, keresztbe vetett lábak, himbálozólábfej

Gyámoltalanság:Vállfelhuzás, a csipő allatt kiforditott tenyér

Gyengeség:szoros, félénk testartás,keskeny lábtartás, átlosan tartott fej

Hatalomvágy:sok teret foglal el, ülés szétvetett lábbal és széles vállal, nagyon egyenes testartás, hátrahuzótt vállak

Hazugság:gyakran változó irányú pillantás, nem mer a másik szemébe nézni, vegy kitér a pillantása elöl, beszéd közben orrdözsölés vagy szájeltakarás

Idegesség:játszadozás a tárgyakkal, papírgolyógyurás, tollgörgetés, dobolás az ujjakkal

Kételkedés:az állat megtámasztani a tenyérben, vagy összekulcsolt ujjakkal az asztalra könyökölni

Magabiztosság:felemelt fej, határozott pillantás, egyenes tartás

Megdöbbenés:magasra húzott szemöldök, nagyra nyitott szemek, nyitott száj

Öröm: igezi, harsogó nevetés és csillogó szemek

Remény:felnézés (a nyakat is felfelé forditva)

Szimpátia:a saját testartást folyton a másikéhoz igazitja

Unalom:a pillantás lassan keresve, vagy körkörös irányba felfelé indul, a fej idöről oldalra fordul

Védekezés:magasra emelt tenyér

Visszavonulás:ahát mögött összekulcsolt kéz

Zárkozottság, elzárkozás:a mell  előtt keresztülfont karok

 

 

Írj Te is naplót!

Hogy miért? Feljegyezheted a gondolatidat, kitöltheted a dühödet! És, ha évek múltán fellapozod, visszanézve megtudhatod, hogy mik történtek veled akkor, és jót röhöghetsz!

Válassz naplót!

 Lakat is legyen hozzá! Így senki sem olvashatja el a gondolataidat!

Az egyéniségednek megfelelö naplót válasz!

A naplóhoz vegyél egy tollat is!

Lehetőleg keménylapú legyen, így nem tudják felnyitni az első oldalt, és ezúttal megnéznia a tartalmát!

Jó vastag legyen, hogy sokáig kitarthasson!

Ragaszhatsz bele matricákat, fényképeket!

Tippek, hogy gazdag legyél

FORRÁS: IM

1.Végezz tavaszi nagytakarítást a gardróbodban!Szedj össze minden felesleges-de jó állapotú-ruhát,és add el az e-bay-en jó pénzért! www.e-bay.com vagy www.e-bay.at

2.Rendezz karaoke-show-t,és szedj nevezési díjat!A befolyt összeg egy részét szándd a díjazásra,a többi a te honoráriumod lehet!

3.Vállald el,hogy minden hétvégén bevásárolsz a nagyid vagy a szomszéd néni helyett.Csináld megbízhatóan és precízen,így a jutalmazás sem amard majd el.

4.Ha nemrég vettél egy cipőt,de még egyszer sem volt rajtad,és már nem is tetszik,vidd visszaEgy hónpon belül-ha tényleg nem hordtad-,blokk ellenében,visszafizetik az árát!

5.Rendezz kiárusítást a pincében vagy a padláson lévő cuccokból.Anyukádék boldogak lesznek,hogy megszabadulnak a kacatoktól,te pedig megszedheted magad!

6.Vidd el a megunt CD-idet a helyi zenei antikváriumba vagy egy használt CD-ket árusítú üzletbe!

7.Játssz az interneten,ahol csak teheted! Persze,nem kell rögtön a fogadóirodákra gondolni-elég,ha egy-egy akcióra csapsz le szemfülesen.

8.Nézd át az összes zsebedet,melyikben lapulhat egy-két elfelejtett ötszázas vagy ezres!

9.Eddig nagylelkűen adakoztál?Hajtsd be a barátaidtól a tartozásaikat,és érezd magad gazdag nagynéninek!

10.Ha mostanában üneppled a születésnapodat,a szüleidtől előre kérdd el az ajándékra szánt összeget.

11.Takarítás közben szedj össze a házból minden szabadon lézengő forintokat.Az érméket gyűjtsd össze,és ha már egy zsáknyi összegyűlt,irány a bank! Sok kicsik sokra megy!

12.Kocsimosás,kutyasétáltaás,bébiszitterkedés-ezekkel az egyszerű megbízásokból sok pénzt összegyűjthetsz a környéken lakóktól.

13.Beszéld rá a szüleidet,hogy lottózatok együtt!Minden héten add le nekik a nyerő számokat,és szoríts,hogy nyerhetek!

14.Gyűjtsd össze az üres üvegeket,de ne csak a lakásotokban,hanem az egész házban!Egész kis vagyonra tehetsz majd szert.

15.Köss fogadást pénzben!Legyen szó egy bolondballagásról vagy csak egy szokatlan jelmezről-fogaddj barátaidddal,hogy ha megjelensz egy lehetetlen maskarában,ők fizetnek neked valamennyit!

16.Kezdj nyomozásba a kiscica után,akinek a fotójával tele van a környék.A felajánlott jutralom megér egy kis fáradságot.

17.Itt a nyár,és a nagyi kertjét ellepte a gaz?Ajándl fel,hogy kigyomlálod,és kérj érte egy ksi fizetséget is.

18.Köss alkut a szüleiddel:mostantól minden plussz házimunka jelentsen plussz zsebpénzt.Többet kell vállalnod-de többet is kaszálhatsz vele.

19.Ha társasházban laktok,nyugodtan válalld el a lépsőház takarítást.A lakok örülni fognak,hogy a ,,helyi erő" végzi a munkát,neked pedig heti rendszeres bvételt jelent majd.

20.Már most beszélj a szüleiddel az év végi bizonyítványról.Jelölj ki egy vállalható átlagot,teljesítsd a megállapodás szerint,és jutalomként zsebeld be a szerződésben foglalt összeget.

Egy klassz buli

Milyen bulid lehet?

Szülinapi buli, házi buli, medencés buli, osztálybuli,stb.

1. Írd össze azoknak a listáját, akiket megszeretnél hívni! De csak azokat hívd meg, akik feldobják a bulit és akikkel jól érzed magad! Minél többen vagytok, annál jobb!

2. Alaposan gondold át, hogy neked, és a meghívottaknak mikor alkalmas az időpont! Egyeztess mindenkivel, és természetesen ne hagyd ki a szüleidet sem!

3. Olyan meghívót készíts, ami illik a bulihoz! Lehet saját készítésű is, de ha nem tudsz rajzolni, nyomtass a gépről! Manapság a weboldalakon nagyon sok ilyen meghívó van valamilyen sztárral vagy figurával díszítve!

4. A bulit biztonságos helyen tartsátok!

5. Díszítsétek fel a buli helyszínét! Erre nagyon sok ötletes megoldás van! Pl.: lufik, krepp papírból díszek, stb.

6. A buliból természetesen ne hagyjátok ki se az italt, se a kaját!

Ital: szörp, üdítők, gyülölcslevek, cola, stb.

Kaja: popcorn, chips, mogyoró, ropi, (meleg)szendvicsek, kekszek,stb.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csodálatos...

(kiskecske, 2011.01.29 17:29)

imádom ezt az oldalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziszaa.

(Szerki., 2009.02.11 21:21)

hát nagyon köszi..=P..
énis szeretem a rózsaszinnt.:F

=).

(kacsagirl, 2009.02.11 21:20)

jujjjj ez jóóhh..=)
pinkworld..ez kell nekem.:D
best szíín.:D
kurva jó az oldalad.:D
(L)