Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eloszor is tisztazzuk a dolgot. A modern ferfi a termeszetben ritkan fordul elo. A divat es eletstilus lapok 2D-s hasabjain fellelheto DNS-uk alapjan lehetnek kepesek reprodukalni magukat a valo eletben. Az eloallitas persze onmagaban nagy fegyverteny, de a megkovetelt fajtajelleg megorzese nelkul csupan egyszeru dicseret ovezi erofesziteseinket.

Ime a leiras, minek is kell megfelelnunk, ha a szigoru noi zsuri kegyeit akarjuk megnyerni ( az objektivitas megkoveteli, hogy elmondjuk -mi ffiak legalabb ilyen szakmai szempontok szerint epitett noket ertekelunk egyre tobben-tobbre..) Illusztralando a dolgot- eloszor is nezzunk meg egy dobogos joszagot.

 

 

 

Testfelepites:

a modern ffi alapvetoen csupasz. 5% nyi szorzet a megengedett maximum, melynek min.87,7 % a kell, hogy az arcon koncentralodjon, divatos-3 napos szexi borosta formajat mutatva. Testfeluleti nyalka kizarolag bronzolaj formajaban megengedett.

Minimalisan elvart magassag 180 cm , sulya min.83 kg legyen. Az ez alatt levo egyedekbol kivalo EMO-s vagy rocker keszitheto, bar ertekesitesi jelleguk inkabb szerv- mintsem spermadonori.

Kialakitasnal ugyeljunk a helyes izomtomeg eloszlasra.A vall es mellkas legyen kotott izomzatu ugyanakkor a hasfalon es csipotajekon nem mengedett az effele csomosodas. A labak felso es also szara szinten dinamikus vizualis elterest kell mutasson a derekhoz kepest.

A modern ffi szigoru tekintettel es osszerancolt szemoldokkel kell rendelkezzen. Versenyeken azt ezt eredmenyezo rovid stimulaciospraktikak ( valami ertelmes dolgot hozunk szoba pl ) is megengedettek,de ha igazan sikeres tenyesztok akarunk lenni- legjobb ha kivant reszeket lebenitjuk botox-al.

Modern ffi nincs meg hofeher `fecske` tipusu alsonadrag nelkul. Egyeb szinekben kizarolag `boxer` tipusok megengedettek.A feher javasolt peldai tovabba : vizes permetben atazott es kigombolt ing, BMW X6, fogak stb.

A modern ffinak elfogadhatotan illegalis allasa, fitnesszberlete es minimum ket darab Michel Bolton CD je kell hogy legyen.  A tobbi egyeni izles kerdese.  Amugy is oruljunk neki , hogy nem nyiltan homoszexualis...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)):)):))baz' meg:))

(de hulyeseg:)), 2011.01.17 20:41)

Sztem te ide a sajat hulye gondolataid irtad le,ai meg a nok 10%kat sem erinti...ha mar weboldalt akarsz magadnak,akkor csinald meg rendesen:)Bocsi ez csak 1 velemeny a sok kozul:D